Produktu zabalduenak
Erosketak
Sektoreko hornitzaileei egindako erosketak, ISO 9001 eta 14001 kalitate- eta ingurumen-arauen estandarrek homologatuak eta ziurtatuak
Salmentak
Sektoreko bezeroei, tabernei, elkarteei, Donostiako Alde Zaharreko ostalaritza-establezimenduei egindako salmentak
Biltegia
Ikasleek beraiek kudeatzen eta mantentzen dituzte biltegia, inbentarioak, bajak, irteerak, sarrerak eta abar, FACTUSOL-AREKIN.
Kontabilitatea
Kudeaketa-eragiketa guztiak kontabilitatera eskualdatzea, FACTUSOL eta CONTASOL kudeaketa- eta kontabilitate-programekin
Diruzaintza
Ikasleak arduratzen dira bezeroei zein hornitzaileei kobratzeaz eta ordaintzeaz, eta eragiketa horiek kontabilizatzeaz.
Marketing
Enpresa baten merkataritzarekin eta marketinarekin zerikusia duen guztia praktikan jartzeko gunea da proiektu hau.