Erosketak

Sektoreko hornitzaileei egindako erosketak, ISO 9001 eta 14001 kalitate- eta ingurumen-arauen estandarrek homologatuak eta ziurtatuak

Salmentak

Sektoreko bezeroei, tabernei, elkarteei, Donostiako Alde Zaharreko ostalaritza-establezimenduei egindako salmentak

Biltegia

Ikasleek beraiek kudeatzen eta mantentzen dituzte biltegia, inbentarioak, bajak, irteerak, sarrerak eta abar, FACTUSOL-AREKIN.

Kontabilitatea

Kudeaketa-eragiketa guztiak kontabilitatera eskualdatzea, FACTUSOL eta CONTASOL kudeaketa- eta kontabilitate-programekin

Diruzaintza

Ikasleak arduratzen dira bezeroei zein hornitzaileei kobratzeaz eta ordaintzeaz, eta eragiketa horiek kontabilizatzeaz.

Marketing

Enpresa baten merkataritzarekin eta marketinarekin zerikusia duen guztia praktikan jartzeko gunea da proiektu hau.